Hoe kan ik bijdragen om het succes van mijn organisatie te vergroten?

De manier waarop mensen in een organisatie met elkaar communiceren bepaalt in belangrijke mate hoe makkelijk en vanzelfsprekend bijzondere dingen worden gerealiseerd.

Hoe zou het zijn als op je werk je elkaar écht ziet, dat je ervaart dat samenwerken meer is dan de optelsom van de individuen. Dat je elkaar in je waarde laat en het anders zijn van je collega’s accepteert? Dat je je hart durft te luchten en je jezelf uitspreekt? Hoe zou het zijn om in een organisatie te werken, waar je mag zijn wie jij bent? En tegelijkertijd het beste van jezelf mag geven?

Leiden Kinder T ShirtLieverleids Minikoraal nl wm08nvN

Werken in een organisatie waarin iedereen ertoe doet en iedereen erbij hoort is geen utopie. Het is alleen niet vanzelfsprekend. Vaak spelen in organisaties en in teams issues in de onderstroom, het onbewuste. Door te werken met deze onderstroom en ze in het groepsbewustzijn te brengen, komt er een verandering op gang die maakt dat we vanuit een ander perspectief kunnen kijken. Dat het veiliger wordt met elkaar, dat we confrontaties aan gaan vanuit verbinding. Dat we elkaars potentieel benutten, en tot grote hoogten kunnen groeien, omdat we allemaal anders en tegelijkertijd ook hetzelfde zijn.

Wij begeleiden organisaties om de onderstroom bespreekbaar te maken, communicatiepatronen te verhelderen, conflicten aan te gaan vanuit verbinding en geven we handvatten om transparantie en een open cultuur te creëren.

Bekijk ons aanbod hier.

Leiden Kinder T ShirtLieverleids Minikoraal nl wm08nvN
Aanbieding Alexa Black Nieuwe T Shirt Basic Samsøeamp; Dames 8n0mNw
For Design Shirt Templates Apparel SketchbookBlank T 8ONX0knwP
VersaceClothingShoesamp; AccessoriesEbay Gianni Gianni Gianni VersaceClothingShoesamp; AccessoriesEbay VersaceClothingShoesamp; AccessoriesEbay AccessoriesEbay VersaceClothingShoesamp; Gianni Gianni UpSVMqz